Området

Lejligheden ligger nabo til et smukt palmebeplantet typisk spansk villakvarter og kun 100 m fra Middelhavet, hvor den nyetablerede brede strandpromenade med de små strandbarer indbyder til en hyggelig gåtur.

Flere store supermarkeder og restauranter ligger i gåafstand.
Af restauranter i gåafstand skal specielt nævnes Restaurant Nautilus og Restaurante Punta Prima, der begge med sine smukkeste beliggenheder helt nede ved havet har den mest vidunderlige udsigt.
Yderligere skal nævnes Patio Andaluz med lokal flamingodans.

I gåafstand ligger et nyt wellness/fittnesscenter Fit4all. Der er fitness, spinning, zumba, wellness, massage m.m.

Inden for 5-10 minutters køreafstand ligger det meget store nyåbnede udendørs indkøbscenter Zenia Boulevard med over 150 butikker og restauranter. Det er virkelig et besøg værd.

I Torrevieja har tirsdagsmarkedet set dagens lys. Dele af parkeringspladsen ved den internationale Marina ligger grund til markedet med 100 boder.

Lejligheden ligger kun 5 km fra den hyggelige typiske spanske by Torrevieja, som ligger smukt omringet af to saltsøer med naturparker. Grundet saltsøerne er Torrevieja Europas største leverandør af salt, og den store fordampning fra disse og Middelhavet gør, at luften er meget jodholdig. For mennesker med luftvejslidelser, gigt m.v. er det utroligt helbredende at leve her; så meget, at nogle læger siger, det forlænger levetiden med op til 10 år at bo her.

Det milde klima har gjort området omkring Torrevieja kendt som Spaniens frugthave; f.eks. høstes tomater 4 gange om året og appelsiner og citroner 2 gange.

Byen har 90.000 faste indbyggere. Her er spændende handelsgader, en stor havn, der er under kraftig udbygning, og mange små gader med typiske spanske bygninger. Her ligger forretningerne side om side, og man kan købe alt, hvad man behøver. Her syder det spanske folkeliv.

Havnen er byens sjæl, hvor aktiviteterne i dag drejer sig om fiskeri og udskibning af salt fra Muelle de la Sal. Om sommeren kører et lille "salt tog" med turister fra indkørslen til havnen og ud til Salinas de Torrevieja, (Torreviejas saltgrupper) til Muelle de la Sal (saltkajen) og tilbage igen. Under hele turen bliver der forklaret på engelsk og spansk, hvad man ser.

Overfor saltkajen ligger fiskerihavnen med fiskeri hallerne. Her lander fiskerne deres fangst. I fiskerihavnen ligger også ubåden S61 Delfin for permanent anker og er nu museumsskib under Saltmuseet. Ved siden af fiskerihavnen ligger lystbådehavnen og skibene, der sejler op og ned ad kysten og til Tabarca.

En gåtur langs den palmeklædte strandpromenade med sine restauranter og badebroer er altid en god oplevelse.

Naturreservatet med saltsøerne, der strækker sig over et område på 3700 hektar, er et fuglereservat, hvor fuglene mellemlander på deres vej til og fra Afrika. Der er set mere end 50 forskellige fugle, og her er konstant 500 flamingoer i søen. Her er sat flere observations huse op langs søen, og de er bestemt et besøg værd. Der er vandre og cykelruter rundt om søerne og i området.

I Torrevieja er der en stor indendørs svømmehal med olympisk 50 meter bassin, og udendørs er der i sommerhalvåret mulighed for at svale sig i det 115.000 m2 store vandland med rutschebaner. Der findes også en del gode tennisbaner i området, ligesom der er bådklubber langs kysten. Go-cart baner findes også i udkanten af byen. Man kan sejle, surfe, dykke eller bare nyde livet på stranden ved Middelhavet.